Genel Haberleri

genel haberleri ve güncel genel gelişmeleri, genel ile ilgili tüm video, genel fotoğrafları ve genel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonla görüştü.

SPOR

Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması sonrası yaşanan olaylar ile ilgili Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

SonDakika

Fenerbahçe Yönetimi, Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı...

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, “AB Dışişleri Bakanı Josep Borrell'in İsrail'e saldırmayı bırakmasının zamanı geldi” dedi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile ortak basın toplantısı düzenledi...

GENEL

Rusya’da düzenlenen seçimleri kazanan Devlet Başkanı Vladimir Putin, mevkidaşlarından tebrikleri kabul etti...

GENEL

Rusya’nın İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov bugün İstanbul Başkonsolosluğu’nda basın toplantısı düzenledi... russian presidential election

GENEL

Almanya Dışişleri Bakanlığı ve İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, Rusya’da düzenlenen başkanlık seçimlerini ‘sözde seçim’ olarak değerlendirdi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, dün Rusya’da sona eren ve Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kazandığı seçime ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İsrailli yetkililerle yapacağı görüşmede Gazze’ye yardımları ele alacağını, bu yardımlarım ölçeğinin artması gerektiğini söyledi.

GENEL

Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi'nde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.

GENEL

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, İsrail’in saldırılarıyla kuzeyden göçlerle kalabalıklaşan Refah kenti hakkında uyarı niteliğinde açıklama yaptı.