Genel haberler Haberleri

genel haberler haberleri ve güncel genel haberler gelişmeleri, genel haberler ile ilgili tüm video, genel haberler fotoğrafları ve genel haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD’nin Florida Valisi Ron DeSantis, 14 yaşın altındaki çocukların sosyal medya hesabı sahibi olmasını yasaklayan, 14 ve 15 yaşındakilerin ise...

GENEL

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, ülkenin kuzeyindeki Bilbao kentinde basın toplantısı düzenledi...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile Cidde'de görüştü.

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen yaptırım paketi üzerinde anlaşmaya varılmasını memnuniyetle karşıladığını ifade etti.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson güveni yeniden inşa etmek için önemli adımlar attıklarını belirtti.

GENEL

AB Yüksek Temsilcisi ve Komisyon Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Komisyon Üyesi Lenarcic ile Varhelyi tarafından deprem açıklaması yapıldı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Birleşmiş Milletler’e (BM) bağlı Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu (IAEA) Genel Direktörü Grossi ile Kiev’de bir araya...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GENEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısına katıldı.

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, Gazze’de 1.3 milyon kişinin barınaklarda yaşadığını, çok sayıda bulaşıcı hastalığın görülmeye başladığını belirtti.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bugün Tel Aviv’de özel bir görüşme için bir araya geldi. 

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Küresel Geçit Forumu’na katıldı.