Genelkurmay Haberleri

Genelkurmay haberleri ve güncel Genelkurmay gelişmeleri, Genelkurmay ile ilgili tüm video, Genelkurmay fotoğrafları ve Genelkurmay haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile Kosova’ya gitti.

GÜNCEL

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, İran'ın İsrail'e saldırısının ardından CENTCOM Komutanı General Michael Erik Kurilla ile görüştü.

GÜNCEL

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, ülkenin kuzeyinde İsrail askerlerini ziyaret etti. Burada konuşma yapan Halevi, ‘Lübnan’a kara harekatı hazırlığında olduklarını’...

GENEL

NATO Askeri Komitesi, Hollanda Deniz Kuvvetleri Amirali Rob Bauer’in Başkanlığı’nda dün Çekya’nın başkenti Prag’da toplandı.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Çekya’nın başkenti Prag’da düzenlenen NATO Askeri Komite Toplantısına katıldı.

GENEL

,İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM) Komutanı Michael Erik Kurilla ile de yüz yüze görüşme yaptı.

GÜNCEL

Bangladeş’te hükümet karşıtı protestolar sonucu Başbakan Şeyh Hasina (76), gece saatlerinde ülkeyi terk etti.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da, Romanya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gheorghita Vlad ile bir araya geldi.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, NATO Askeri Komite Toplantısı'nın 2'nci gün oturumlarına katıldı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Suudi Arabistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Fayyadh Hamed R. Alruwaili'yi kabul etti.

GENEL

ABD Genelkurmay Başkanı Charles Q. Brown ve Çin Genelkurmay Başkanı Liu Zhenli, videokonferans yoluyla görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Belçika Genelkurmay Başkanı Oramiral Michel Hofman ile bir görüşme gerçekleştirdi.