Genelkurmay Haberleri

Genelkurmay haberleri ve güncel Genelkurmay gelişmeleri, Genelkurmay ile ilgili tüm video, Genelkurmay fotoğrafları ve Genelkurmay haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rusya’ya ait İran yapımı 17 Shahed İHA’sının imha edildiğini duyurdu.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere Genelkurmay Başkanı Oramiral David Radakin ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Ukrayna Genelkurmay Başkanı General Oleksandr Syrskyi, bugün sabaha karşı yaptığı açıklamada yoğun çatışmanın merkezi olan Avdiivka kentinden çekildiklerini duyurdu.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da, Romanya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gheorghita Vlad ile bir araya geldi.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, NATO Askeri Komite Toplantısı'nın 2'nci gün oturumlarına katıldı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Suudi Arabistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Fayyadh Hamed R. Alruwaili'yi kabul etti.

GENEL

ABD Genelkurmay Başkanı Charles Q. Brown ve Çin Genelkurmay Başkanı Liu Zhenli, videokonferans yoluyla görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Belçika Genelkurmay Başkanı Oramiral Michel Hofman ile bir görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarını sürdürdüğü Lübnan’da Genelkurmay Başkanı Joseph Khalil Aoun ile görüştü.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Charles Q. Brown Jr. ile telefonda görüştü...

SonDakika

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Charles Q. Brown JR., bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.