Gerçekleştirildi Haberleri

gerçekleştirildi haberleri ve güncel gerçekleştirildi gelişmeleri, gerçekleştirildi ile ilgili tüm video, gerçekleştirildi fotoğrafları ve gerçekleştirildi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele görüşmeleri, Türk ve ABD Dışişleri Bakanlıkları başkanlığında Ankara'da yapıldı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye ile Yunanistan arasında 'Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı'nın gerçekleştirildiğini açıkladı.

EKONOMİ

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)' nun düzenlediği Türkiye- Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu, İstanbul'da gerçekleştirildi.

EKONOMİ

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

EKONOMİ

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Kurulu (YİK) toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi.

EĞİTİM

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında AKDEM'de eğitim gören engelli gençler, için farkındalık programı düzenlendi.

GENEL

Türkiye ile Yunanistan arasında Güven Arttırıcı Önlemler toplantısı bugün Ankara'da gerçekleştirildi.

MAGAZİN

M.A.C Cosmetics Türkiye #GösterRenklerini lansmanı Esma Sultan Yalısı’nda göz alıcı bir partiyle gerçekleştirildi!...

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 24-25 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT)- Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi...

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Kandil ve Asos bölgelerine hava harekatı gerçekleştirildiğini ve çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini...

EKONOMİ

Fiyat istikrarı ve enflasyonla mücadele önerileri temalı '2023 Yılı 2'nci Yarıyıl Ekonomi ve İstişare Toplantısı' Ticaret Bakanlığı'nda gerçekleştirildi.