Gidecek Haberleri

gidecek haberleri ve güncel gidecek gelişmeleri, gidecek ile ilgili tüm video, gidecek fotoğrafları ve gidecek haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

AB ve ABD öncülüğünde Gazze’ye gidecek insani yardımlar için Amalthea Girişimi çerçevesinde Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye açılacak ‘deniz koridoru’ duyuruldu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'ndeki Filistin konulu toplantıya katılmak üzere 23 Ocak'ta New York'a gidecek.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetine icabetle, Macaristan'a gidecek.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Norveç'in başkenti Oslo'yu ziyaret edecek. 

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı, 9 Ocak 2024'te uzaya gidecek. Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonunun gerçekleşeceği tarih belli oldu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'de savaşın sona erdirilmesi ve kalıcı barışın sağlanması çalışmaları kapsamında, Kanada'nın başkenti Ottava'yı ziyaret edecek.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Ligi Ortak Zirvesi'nde, Türkiye'nin öncülüğünde alınan karar kapsamında kurulan temas...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bağdat ve Erbil'de resmi temaslarda bulunmak üzere bugün Irak'a gidecek.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni’nin ev sahipliğinde yarın gerçekleştirilecek 'Kalkınma ve Göç Konulu Roma Konferansı’na katılmak üzere...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıfır ve 2. el araçlarda oluşan fiyat balonunu takip ediyoruz. Stokculuk yapanlara asla müsade edilmeyecek. Ticaret bakanlığımız bu...

GENEL

Finlandiya Başbakanı Petteri Orpo, Estonya Başbakanı Kaja Kallas’ın davetlisi olarak 5 Temmuz’da Estonya’nın başkenti Tallin’i ziyaret edecek.

GENEL

Rusya’da paralı askerlerden oluşan Wagner grubunun lideri Prigozhin, Belarus lideri Lukaşenko’nun arabuluculuğuyla varılan anlaşma sonucu Moskova’ya ilerleyişini durdurdu.