Girişimi Haberleri

girişimi haberleri ve güncel girişimi gelişmeleri, girişimi ile ilgili tüm video, girişimi fotoğrafları ve girişimi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) Gazze’de 1.1 milyon insanın gıda kaynaklarının tamamen tükendiğini ve bölgenin kısa bir zaman içerisinde en yüksek seviye...

GENEL

AB ve ABD öncülüğünde Gazze’ye gidecek insani yardımlar için Amalthea Girişimi çerçevesinde Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye açılacak ‘deniz koridoru’ duyuruldu.

GENEL

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov, "Türkiye'nin çatışmanın taraflarına ateşkesin sağlanması ve çatışma sonrası çözüm süreci için kabul edilebilir metotlara ulaşılması...

GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler’in NATO Savunma Bakanları Toplantısı için gittiği Brüksel’deki temasları devam ediyor.

SonDakika
SonDakika

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: İçişleri Bakanlığı'na saldırı girişimi ile ilgili soruşturma detaylı bir şekilde devam ediyor.

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Los Angeles'taki provokatör saldırgan girişimi kınıyoruz" dedi.

SonDakika

MGK : Türkiye’nin, uluslararası hukuk ve antlaşmalardan kaynaklanan hakları çerçevesinde Kıbrıs Türklerinin güvenliği ve huzurunun teminatı olmaya devam edeceği vurgulanmıştır. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı James Cleverly ile ortak basın toplantısı düzenlendi.

GENEL

Rusya’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

ABD Büyükelçisi Jeff Flake, "Türkiye'nin, küresel gıda güvenliğini savunma konusunda oynadığı kritik liderlik rolünü sürdüreceğine eminim" dedi.

GÜNCEL

Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Albay Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin, bakanlıkta bilgilendirme...