Gizem hatipoğlu Haberleri

gizem hatipoğlu haberleri ve güncel gizem hatipoğlu gelişmeleri, gizem hatipoğlu ile ilgili tüm video, gizem hatipoğlu fotoğrafları ve gizem hatipoğlu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Beyaz Butik, "Experience of Romance 2024’’ isimli gelinlik koleksiyonunu özel bir etkinlik ile tanıttı.

MODA

Yeşim Yılmaz, Aslı Özdemir ve Tuğba Tosyalı ev sahipliğindeki Christmas Wonderland, önceki gün Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşti.

MAGAZİN

Vital Proteins, sonbahara Mert Vidinli moderatörlüğünde Diyetisyen Ece Köprülü’nün kolajen hakkında önemli bilgileri paylaştığı bir buluşma ile "merhaba" dedi. 

MODA

Yeni M• A• C Studio Radiance Serum-PoweredTM Fondöten’i önceki gün kırmızı (RED) konseptiyle yenilenen İstinyePark mağazasında, Sibil Çetinkaya eşliğinde tanıttı.

MAGAZİN

Lüks optik ve güneş gözlüğü markalarının da Türkiye distribütörü olan Brandeyes, İstanbul’daki ilk “flagship” mağazasını Nişantaşı’nda açtı.

MAGAZİN

Vital Proteins, yaz aylarına Mert Vidinli moderatörlüğünde Uzman Diyetisyen Şefika Aydın Selçuk’un kolajen hakkında önemli bilgileri paylaştığı bir buluşma ile...

MAGAZİN

Herbal Essences, Türkiye’deki ilk marka elçisi Gamze Erçel’i Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleştirdiği etkileyici bir lansmanla duyurdu.