Gönderdi Haberleri

gönderdi haberleri ve güncel gönderdi gelişmeleri, gönderdi ile ilgili tüm video, gönderdi fotoğrafları ve gönderdi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İngiltere’de 134 milletvekili ve Lord, İsrail’e silah satışının durdurulmasını talep eden mektubu İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron’a gönderdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kongresi'ne video mesaj gönderdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi'ne video mesaj gönderdi...

MAGAZİN

Dünyaca ünlü Amerikalı sanatçı Katy Perry, Türkiye'deki hayranları ve sevenlerine mesaj gönderdi...

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çalışan ve emekli olmuş tüm öğretmenlere mektup gönderdi. 

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiserliği New York Ofisi Direktörü Craig Mokhiber, kurumun Gazze'de başarısız olduğunu açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen '3'üncü Kırım Platformu Liderler Zirvesi'ne video mesaj gönderdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen 16'ncı Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'na (IDEF) bir video mesaj gönderdi.

GÜNCEL

Yunanistan’da orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Yunan itfaiyesi, ülke genelinde 79 farklı noktada yangın olduğunu duyurdu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamu kurumlarına 'tasarruf' genelgesi gönderdi. Bakan Şimşek, "Kamu harcamalarını da rasyonelleştireceğiz" dedi.

GENEL

Meksika ile sınır komşusu olan Teksas eyaletinin Cumhuriyetçi Valisi Greg Abbott, Demokrat Başkan Joe Biden’ın sınır güvenliği politikasını eleştirmek için...