Göz doldurdu Haberleri

göz doldurdu haberleri ve güncel göz doldurdu gelişmeleri, göz doldurdu ile ilgili tüm video, göz doldurdu fotoğrafları ve göz doldurdu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Medyaya yön veren lüks, sanat ve yaşam dergisi ALEM, 30’uncu yaşını Çırağan Sarayı’nda özel bir davet ile kutladı.

MODA

Senden Önce dizisinin başrol oyuncusu Sinem Ünsal’ın Pera Palace’de düzenlenen gala gecesi için tasarlattığı derin sırt dekolteli kıyafeti gündem oldu.

MÜZİK

Tüm yılı konserden konsere koşarak geçiren Simge 2024’ü de sahnede karşıladı. Güzel şarkıcı Simge yeni yılda kendisi için aşk diledi…

MAGAZİN

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlü isimler, birbirinden şık kıyafetleri ve harika saçlarıyla Kırmızı Halı’da güçlerini gösterdiler.

MAGAZİN

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlü isimler, birbirinden şık kıyafetleri ve harika saçlarıyla Kırmızı Halı’da güçlerini gösterdiler.

MODA

Victoria’s Secret, New York’ta görkemli bir davet ile ikonik süper modellerin ve yıldızların yer aldığı The Tour’23 filminin lansmanını gerçekleştirdi.

MODA

Ünlü amfAR Gala Venezia 2023, 3 Eylül Pazar günü Scuola Grande della Misericordia'da gerçekleştirildi.

MODA

Lexus, 80. Venedik Film Festivali’nde Melis Sezen ve Salih Bademci ile kırmızı halıda boy gösterdi...

MODA

Lazza, Cecilia Bertozzi, Michele Bravi, Gianmarco Franchini, Michaela Ramazotti gibi isimler FENDI seçimleriyle Venedik Film Festivali'nde göz doldurdu.

MÜZİK

Yazı arka arkaya verdiği konserlerle geçiren Simge dün akşam Atlantis Yapım imzalı “Turkcell Yıldızlı Geceler” kapsamında Turkcell Vadi’de sahne aldı.

MAGAZİN

Ünlü modacı ve televizyon yıldızı İvan Sert, KKTC'deki Concerde Luxury Resort Otel plajında görüntülendi. 

MODA

M.A.C Cosmetics ana sponsorluğunda ELLE Türkiye tarafından düzenlenen tören öncesi Kırmızı Halı’da ünlü isimler, şıklıklarıyla göz doldurdu.