Göz kamaştırdı Haberleri

göz kamaştırdı haberleri ve güncel göz kamaştırdı gelişmeleri, göz kamaştırdı ile ilgili tüm video, göz kamaştırdı fotoğrafları ve göz kamaştırdı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Bulgari, son vizyoner girişimi olan Bulgari Studio’yu ortaya koymak için enerjik şehir Seoul’u seçti.

MODA

Attec International sahibi Aslı Aydın, dün akşam CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen Deha Derneğinin 2.Yılı etkinliğine katıldı.

MODA

Hollywood'un ünlü isimleri, 2024 Vanity Fair Oscar Partisi'nde Messika mücevherleriyle kırmızı halıya ışıltı kattı.

MODA

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Bulgari Türkiye Marka Elçisi olarak Seoul'da katıldığı etkinlikte göz kamaştırdı.

MODA

FENDI, Pazar akşamı gerçekleşen 96. Oscar Ödül töreni ve hemen akabinde gerçekleşen partide bir çok ünlü ismin tercihi oldu.

CEMİYET

Sanat ve mücevherleri tasarımlarına yansıtan Lion Diamond, alışılmışın dışına çıkan yeni koleksiyonu “Monad”ın tanıtımını Dubai’de yaptı.

MAGAZİN

Sesi ve yeteneğiyle dikkat çeken Selen Görgüzel ustalardan ders alarak ve sahne kıyafetleri için kesenin ağzını açarak kendisine yatırım yapıyor…

CEMİYET

Medyaya yön veren lüks, sanat ve yaşam dergisi ALEM, 30’uncu yaşını Çırağan Sarayı’nda özel bir davet ile kutladı.

MODA

Senden Önce dizisinin başrol oyuncusu Sinem Ünsal’ın Pera Palace’de düzenlenen gala gecesi için tasarlattığı derin sırt dekolteli kıyafeti gündem oldu.

DİZİ

D Media imzalı dizi Senden Önce yayın hayatına “merhaba” dedi. Dizinin oyuncu kadrosu, set ekibi ve Kanal D yöneticileri ilk...

MÜZİK

66'ncı Grammy Awards sahiplerini buldu. Arjantinli şarkıcı Nicki Nicole ise Génesis isimli albümünün “En İyi Música Mexicana Albümü” ödülü kazandı.

MODA

Arjantinli şarkıcı Nicki Nicole, Sevgilisi Peso Pluma ile kırmızı halıda objektiflere poz verirken şıklığıyla göz kamaştırdı.