Güç Haberleri

güç haberleri ve güncel güç gelişmeleri, güç ile ilgili tüm video, güç fotoğrafları ve güç haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Akbank, 2023 yılı sürdürülebilirlik faaliyetlerinin sonuçlarını açıkladı. Banka, bu dönemde sürdürülebilirliği öne çıkaran çalışmalarıyla ekonomiye güç katacak finansman imkanları sunarken,...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da "Türkiye ile Güçlenen, Türkiye'ye Güç Veren Kadınlar Programı"nda konuştu.

CEMİYET

Beymen Group CEO’su Elif Çapçı ve Bee Goddess Kurucusu ve Kreatif Direktörü Ece Şirin ev sahipliğinde, Sakhalin istanbul’da göz kamaştıran...

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, "En önemli unsur, başarımızın arkasındaki en büyük güç, birlik ve beraberliktir"

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova'daki Sefine Tersanesi'nde düzenlenen Mavi Vatana Güç: Yeni Deniz Platformları Teslimat Töreni'ne katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GENEL

Rosatom Genel Müdürü Aleksey Likhachev ve Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Péter Szijjártó, Paks-II NGS projesine ilişkin görüştü.

ASAYİŞ

TSK tarafından oluşturulan 'Rezerv Güç' birliklerinin Hatay, Muğla, Osmaniye ve Çanakkale'deki yangın söndürme çalışmalarına aralıksız destek sağladığını duyurdu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ulusa sesleniş konuşmasında Rusların 'Zaporijya Nükleer Santrali’ndeki güç ünitelerinin çatısına ‘bombaya benzer’ nesneler yerleştirdiğini söyledi.