Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İletişim Başkanı Altun, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'de konuşma yapmasına ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

ABD’nin Illinois eyaletinde evine izinsiz giren şüpheli için polis çağıran Sonya Massey (36) adındaki siyahi kadın, polis tarafından vurularak öldürüldü.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nca, İsrail Dışişleri Bakanı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan sosyal medya paylaşımına ilişkin, "Netanyahu hükümetinin üyeleri, uluslararası mahkemelerde...

GÜNCEL

Dünya genelinde yazılım kaynaklı yaşanan problem nedeniyle birçok havayolu şirketinin biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar meydana geldi.

GÜNCEL

Dünya genelinde yazılım kaynaklı yaşanan problem nedeniyle birçok havayolu şirketinin biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar yaşandı.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Yunan sanatçı Despina Vandi, sahnede olan Atatürk posteri ve Türk bayrağının indirilmesini isteyince kriz yaşandı. İsteği yerine getirilmeyen Vandi, konsere...

GÜNCEL

Avrupa Adalet Divanı, bugün açıkladığı kararında AB Komisyonu’nun halkın, COVID-19 aşılarının satın alma anlaşmalarına yeterince geniş erişim sağlamadığına ve belgelerin...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’na katıldı.

GÜNCEL

Ankara’da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda, 15 Temmuz 2016'da darbeci general Semih Terzi'yi vurarak öldürüp, darbe girişiminin seyrini değiştiren, kendisi de şehit...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni ziyaret ederek, "Bu yüzyılda darbelere, vesayetçilere, hainlere yer yok" dedi.