Günde Haberleri

günde haberleri ve güncel günde gelişmeleri, günde ile ilgili tüm video, günde fotoğrafları ve günde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani, Münih Güvenlik Konferansı’nda katıldığı panelde konuştu.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve yaklaşık 4 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son 5 günde Suriye ve Irak'taki terör unsurlarına düzenlenen hava harekatlarımız neticesinde 114 hedef vuruldu, 78 terörist etkisiz...

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının 100’üncü gününde açıklama yaptı.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde basın toplantısı düzenlendi.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Küresel Geçit Forumu’na katıldı.

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri’nin (IAF) Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 9’uncu gününde de devam ediyor.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen ‘Texhibition İstanbul Kumaş Ve Tekstil Aksesuarları Fuarı'nda konuştu.

GÜNCEL

Mağaradan çıkartılan ABD'li araştırmacı Mark Dickey, "Türk hükümetinin hızlı müdahalesi ve kaynak sağlaması hayatımı kurtardı" dedi.

EKONOMİ

Kripto para piyasalarında fiyat oynaklığının sürdüğü yılın ilk yarısı geride kalırken, yıla iyi başlayan Bitcoin'e ilişkin bir rapor yayımlandı.

GÜNCEL

Malatya'da, saat 16.39'da 4.8 ve bir dakika sonra da 4.5 büyüklüğünde iki depremin ardından saat 18.18'de bu kez merkez üssü...

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Şehir Buluşmaları' programı kapsamında Manisa'yı ziyaret edip, çeşitli temaslarda bulundu.