Güney Haberleri

güney haberleri ve güncel güney gelişmeleri, güney ile ilgili tüm video, güney fotoğrafları ve güney haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, İnsan Hakları Konseyi’nin 56’ıncı oturumunda konuştu.

SonDakika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Çanakkale Boğazı gemi trafiği, Akbaş mevkisindeki orman yangını nedeniyle kuzey-güney tek yönde ve geçici olarak askıya...

GÜNCEL

Çin Savunma Bakanı Dong Jun, Singapur’da düzenlenen Shangri-La Diyalog Zirvesi’nde açıklamalarda bulundu.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Çin Ulusal Uzay İdaresi’ne (CSNA) ait Chang'e-6 uzay keşif aracı, Ay’ın uzak tarafına iniş yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen, Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Güney Afrikalı dostlarımızın İsrail aleyhine açtığı 'soykırım' davasına biz de müdahil olmayı kararlaştırdık" dedi.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya'nın oluşturduğu MIKTA'nın parlamento başkanları toplantısında konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Türkiye olarak, Güney Afrika'nın Uluslararası Adalet Divanı'nda açtığı davaya müdahil olmaya karar verdik" dedi.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye olarak, Güney Afrika’nın İsrail’e karşı Uluslararası Adalet Divanı’nda açtığı davaya müdahil olmaya karar verdik." dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Güney Kore, Tayvan’daki 7.4 büyüklüğündeki depremde meydana gelen hasar sonrası ülkenin yeniden yapılanması için 500 bin dolar yardım gönderdi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.