Güzel Haberleri

güzel haberleri ve güncel güzel gelişmeleri, güzel ile ilgili tüm video, güzel fotoğrafları ve güzel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Slovenya kampında takımın son durumu hakkında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

MAGAZİN

Varsın olsun şarkısıyla kulaklarda yer edinen güzel popçu Nihan Akın  nişanlısı Enis Tünay ile Bodrum Azka Otel'de tatil yapıyor.

MÜZİK

Söylediği şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Simge, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.

MODA

Güzel aktris Scarlett Johansson, "Fly Me To The Moon" fotoğraf çekiminde Messika mücevherleri ve asil duruşuyla büyüledi.

MAGAZİN

Başarılı ve güzel şarkıcı Çağla, geçtiğimiz gün Bodrum Bardakçı Koyundaki Azka Otel’in Beach’inde görüntülendi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü siması Yasemin Özilhan tatil için New York’u seçti...

MAGAZİN

Hadise, yoğun konser maratonuna kısa bir ara vererek büyüleyici Altaussee köyünde bulunan dünya lideri sağlık merkezi Mayrlife Altaussee’da detoks kampına...

MAGAZİN

Oral-B’nin Türkiye’deki yeni marka yüzü güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin oldu. Oral-B, Tanrısevsin'in pozitif enerjisini ve eşsiz gülüşünü yeni reklam filmiyle...

MÜZİK

Güzel şarkıcı Hadise, Kurban Bayramı’nda Mısır Şarm El Şeyh'te bulunan Rixos Radamis otelinde sevenleriyle buluştu.

MÜZİK

Başarılı ve güzel şarkıcı Aleyna Tilki, bayramın 3. günü Kıbrıs İskele bölgesindeki Grand Sapphire Resort'te sahne aldı.

MÜZİK

Son çalışması "Filozof" büyük beğeni toplayan güzel şarkıcı Ömür Gedik, bayram boyunca 4 gece 4 konser verdi...

MAGAZİN

Türkiye’nin en beğenilen kadınlarından biri olan Burcu Esmersoy, her daim fit ve çekici görüntüsüyle hayranlarını büyülemeye devam ediyor.