Güzel Haberleri

güzel haberleri ve güncel güzel gelişmeleri, güzel ile ilgili tüm video, güzel fotoğrafları ve güzel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Yakın zamanda ekranlara veda eden Adım Farah dizisinin güçlü karakteri Bade’yi canlandıran Burcu Türünz, "Oynamanın her türevini severim" dedi.

MÜZİK

Başarılı şarkıcı Simge konserden konsere koşarken yeni şarkılarını da dinleyicileriyle buluşturuyor...

MÜZİK

Simge, Ozan Bayraşa ve alternatif müziğin popüler grubu Mavi Gri ile yaptığı ‘Bir Şehri Sevmek’ şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı.

MAGAZİN

Hadise ve Serhat Şen, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen makyaj sanatı masterclass etkinliğinde güzellik tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşattı.

MODA

Burberry’nin kreatif direktörü Daniel Lee’nin 2024 Kış koleksiyonu Londra Moda Haftası’nda büyüleyici bir defile ile tanıtıldı. Burberry Winter 2024

MÜZİK

Sıla, 10 yıl önce Andrea Bocelli ile birlikte sahneye çıktığı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda tam 10 yıl sonra yine...

MODA

Senden Önce dizisinin başrol oyuncusu Sinem Ünsal’ın Pera Palace’de düzenlenen gala gecesi için tasarlattığı derin sırt dekolteli kıyafeti gündem oldu.

MÜZİK

Simge Sağın, Kıbrıs Savoy Otel‘de unutulmaz bir konser verdi. Simge şarkılarıyla olduğu kadar güzelliği ile de göz doldurdu.

MODA

Başarılı ve güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, Londra Moda Haftası'na Burberry'nin davetlisi olarak katıldı...

MAGAZİN

Dünyaca ünlü model Meredith Mickelson, Türkiye'ye geldi. Başarılı model Mickelson, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Nobu Istanbul’da kutladı.

MAGAZİN

Güzel oyuncu Derya Beşerler Namoğlu ve ünlü müzik grubu Gripin’in solisti Birol Namoğlu, tanışma hikâyelerini, aşkın tanımını ve romantik anılarını...

MODA

Aktrist Naomi Watts 81. Altın Küre Ödülleri'nde (Golden Globes) FENDI Couture seçimi ile adeta gözleri kamaştırdı.