Haber channel moda Haberleri

haber channel moda haberleri ve güncel haber channel moda gelişmeleri, haber channel moda ile ilgili tüm video, haber channel moda fotoğrafları ve haber channel moda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Hollywood'un ünlü isimleri, 2024 Vanity Fair Oscar Partisi'nde Messika mücevherleriyle kırmızı halıya ışıltı kattı.

MODA

FENDI, Pazar akşamı gerçekleşen 96. Oscar Ödül töreni ve hemen akabinde gerçekleşen partide bir çok ünlü ismin tercihi oldu.

MODA

Ace Nayman, İlkbahar - Yaz koleksiyonu “Soft-Morphe” keyifli davet ile tanıttı. Davete, moda ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı.

MODA

Dünyaca ünlü model Kylie Jenner, dün gece Paris Couture Haftası’nda Messika mücevherleri ile adeta göz kamaştırdı...

MODA

Katy Perry'in yaratıcı vizyonu ve sıradışı tarzıyla hayata geçen Katy Perry Collections, Bestyle gücüyle Türkiye'ye adım attı.

MODA

Jendue’nun lansmanı Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde geçtiğimiz gün Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşti.

MODA

Andrea Incontri tarafından tasarlanan 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, United Colors of Benetton'un benzersiz tarzını harmanlayarak renkli bir moda yolculuğuna davet ediyor....

MODA

UGG Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu tanıttığı davette, moda dünyasından isimleri, influencerları ve ünlü simaları ağırladı.

MODA

Victoria’s Secret, New York’ta görkemli bir davet ile ikonik süper modellerin ve yıldızların yer aldığı The Tour’23 filminin lansmanını gerçekleştirdi.

MODA

Yeni M• A• C Studio Radiance Serum-PoweredTM Fondöten’i önceki gün kırmızı (RED) konseptiyle yenilenen İstinyePark mağazasında, Sibil Çetinkaya eşliğinde tanıttı.

MODA

Ünlü yıldız Jennifer Lopez, New York'ta FENDI Peekaboo çantasıyla görüntülendi.

MODA

Luna B markasının kurucusu ve kreatif direktörü Bahar Bürker için 2023 yazı çok uğurlu geçti...