Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türkiye  ile Yunanistan arasında 2021 yılında başlayan ‘Pozitif Gündem’ girişiminin 6'ncı toplantısı, 26 Nisan 2024 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

SonDakika

Mısır’dan Bulgaristan’a seyir halindeyken AK DISCOVERY isimli 107 metre uzunluğundaki kuru yük gemisinde yangın çıktı. Gemi kaptanı durumu Çanakkale Boğazı...

EKONOMİ
SANAT

VISION Art Platform, sanatçı Aida Mahmudova’nın ‘Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds’ isimli sergisine ev sahipliği yapıyor.

EKONOMİ

Türkiye’de akıllı saat ile ödeme devrini başlatan Akbank, temassız ödeme çözümleriyle hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.

MAGAZİN

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı ve söz yazarı Karol G, hafta sonu arkadaşlarıyla Dominik Cumhuriyeti’nde tatilin keyfini çıkardı.

SANAT

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Feryal Gülman ve oğlu Aslan Kemal Gülman ile birlikte Devrim Erbil sergisini gezerek bir çok eseri...

GÜNCEL

Antalya'da dün hakim olan fırtınanın ardından bugün yaşanan güzel havanın tadını çıkarmak isteyen tatilciler sahilde yoğunluk oluşturdu.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası için geldiği Antalya'daki EXPO 2016 alanında, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

SPOR

Gloria Özaltın Championship 2024 turnuvası, Türkiye’den ve dünyadan 150 sporcunun katılımı ile gerçekleşti...

MODA

Jennifer Lopez, Instagram'daki bir gönderide Messika Midnight Sun yüksek mücevher koleksiyonundan Fiery kolyesini takarken adeta göz kamaştırdı.

MAGAZİN

Beymen ve DEPOfilm iş birliğiyle hazırlanan Golden Opulence: 500 Years of Luxury in Anatolia belgeselinin galası ve kutlama yemeği BİZ...