Hamas Haberleri

hamas haberleri ve güncel hamas gelişmeleri, hamas ile ilgili tüm video, hamas fotoğrafları ve hamas haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye ile telefonla görüştü...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal Bin Ferhan Al-Suud ile birlikte İstanbul’da ortak basın toplantısı yaptı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail ile Hamas arasında devam eden ateşkes müzakerelerine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns ile Gazze'de ateşkesin sağlanması konusunu görüştü.

GENEL

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile görüştü.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, İnsan Hakları Konseyi’nin 56’ıncı oturumunda konuştu.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Bağımsız Uluslararası Soruşturma Komisyonu, Türkiye ve Mısır’da İsrail-Hamas savaşının mağdurlarıyla yaptıkları görüşmelere ilişkin rapor hazırladı.

GENEL

Hamas hareketi, BM Güvenlik Konseyi’nin dün akşam Gazze'de ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılmasına ilişkin çağrıda bulunan kararını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.

GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) Gazze'de hemen ateşkes öngören ve rehinelerin serbest bırakılmasına ilişkin karar tasarısı kabul edildi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), 7 Ekim’de Hamas tarafından Nova müzik festivalinden kaçırılan 4 kişinin özel bir operasyonla bu sabah serbest...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'ın başkenti Doha’da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü...

GENEL

ABD Stratejik İletişimden Sorumlu Ulusal Güvenlik Koordinatörü John Kirby, basın toplantısı düzenledi... Kirby: Hamas’tan ateşkes için resmi yanıt bekliyoruz