Harbiye Haberleri

Harbiye haberleri ve güncel Harbiye gelişmeleri, Harbiye ile ilgili tüm video, Harbiye fotoğrafları ve Harbiye haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Sıla Harbiye Açıkhava'daki yaz sezonunun son konserinde mücevher zinciriyle süslü kıyafetiyle ışıldadı...

MEKAN

ÖZGÜR ARAS ‘EV’İN ANAHTARINI VERDİ

MÜZİK

Süperstar Ajda Pekkan, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk 10. Yıl Konserlerinde sahneye çıktı.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde muhteşem bir akşam yaşattı.

MÜZİK

BKM organizasyonuyla DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Doğulu’nun sevilen şarkılarıyla gecenin geç saatlerine kadar dans etti. 

MÜZİK

Atlantis Yapım organizasyonu ile yaz boyunca Türkiye’nin dört bir yanında sevenleriyle buluşan Kenan Doğulu, 27 Temmuz akşamı Harbiye Cemil Topuzlu...

MÜZİK

Simge dün akşam Jolly Joker Açık Hava yaz konserleri kapsamında Harbiye Açık Hava sahnesindeydi...

MAGAZİN

Simge, aşk şarkılarını söylerken seyirciye içini döktü, “Ayrılık şarkıları içimi acıtıyor. Mutlu aşk şarkılarından totemim var” dedi.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde muhteşem bir gösteri sergiledi.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde ikinci kez sahne alarak izleyenleri hayran bıraktı.

MAGAZİN

Müzikseverler, BtcTurk 10. Yıl Konserleri kapsamında Kerkisolfej organizasyonuyla gerçekleşen konserde Doğulu’nun sevilen şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.