Harekatı Haberleri

harekatı haberleri ve güncel harekatı gelişmeleri, harekatı ile ilgili tüm video, harekatı fotoğrafları ve harekatı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail meclisindeki Dış İlişkiler ve Savunma Komitesi’nde açıklama yaptı...

SonDakika

MSB: Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.

SonDakika

MSB: Irak’ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.

SonDakika

MSB: Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit ettiği 9 PKK'lı teröristi düzenlediği hava harekatı ile etkisiz hale...

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki saldırının ardından vurulan hedeflerde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 23 olduğunu açıkladı.

SonDakika

MSB: Pençe-Kilit Harekât bölgesindeki terörist saldırısının ardından Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 23’e yükseldi.

SonDakika

MSB: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan bir silah...

SonDakika

MSB: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada beş kahraman silah arkadaşımız...

GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen Ramazan Günay (25), memleketi Afyonkarahisar'da son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan'ın (32) cenazesi memleketi Denizli'nin Tavas ilçesinde toprağa verildi.

GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu (25), memleketi Sinop'ta toprağa verildi.

GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın (31) naaşı, memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi.