Hattı Haberleri

hattı haberleri ve güncel hattı gelişmeleri, hattı ile ilgili tüm video, hattı fotoğrafları ve hattı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı tamamlandı. Hattın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

GÜNCEL

İsrail ve Gazze'de yaşanan çatışmalardan kaçarak Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'na ulaşan yolcular uçaklarla Türkiye'ye geliyor.   

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir İSKİ Terkos-İkitelli İsale Hattı açılış törenine katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nahçıvan’a yaptığı resmi ziyaret kapsamında, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Iğdır-Nahçıvan Doğal Gaz Boru Hattı Temel...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Dünya Türk İş Konseyi 10.Kurultayı'na katıldı.

GÜNCEL

Dairesel bir yapıda inşa edilen Moskova Metrosu’nun üçüncü yer üstü bağlantı hattı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in katılımıyla hizmete açıldı.  

EKONOMİ

Rönesans Holding'in Mersin'i Adana, Osmaniye ve Gaziantep ile bağlayacak yüksek hızlı elektrikli demiryolu projesi için Birleşik Krallık İhracat Finansmanı Dairesi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hudut hattı ve sınır ötesinde görevli Mehmetçiğin bayramını kutladı.

İş Dünyası

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murathan Kalyoncu, "Romanya'nın doğal gaz ihtiyacının yüzde 45'ini karşılayacak" dedi.