Hayatını kaybetti Haberleri

hayatını kaybetti haberleri ve güncel hayatını kaybetti gelişmeleri, hayatını kaybetti ile ilgili tüm video, hayatını kaybetti fotoğrafları ve hayatını kaybetti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

ABD’nin başkenti Washington'da dün İsrail Büyükelçiliği önünde kendini ateşe veren ABD Hava Kuvvetleri görevlisi Aaron Bushnell'in hayatını kaybettiği açıklandı.

GÜNCEL

Rusya Federasyonu Federal Cezaevi Hizmetleri, yazılı yaptığı açıklamada Rus muhalifi Aleksey Navalny’nin bugün ‘ani’ bir şekilde hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar sonucunda 19 bin 667 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. 

GÜNCEL

ABD merkezli Silahlı Şiddet Arşivi isimli sivil toplum kuruluşunun bugün açıkladığı verilere göre, 2023 yılında ABD'de 40 bin 597 kişi, ...

SonDakika

Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap hayatını kaybetti. 79 yaşında ölen Can Gürzap, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu.

GÜNCEL

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Yunanistan Silahlı Kuvvetleri’nde 27 Temmuz’a kadar sürecek 3 günlük yas...

SANAT

Türk kantocu ses sanatçısı; tiyatro ve sinema oyuncusu Nurhan Damcıoğlu 82 yaşında kalp yetmezliği nedeniyle yaşadığı İzmir'de hayatını kaybetti.

SonDakika

Sabah Gazetesi başyazarı Mehmet Barlas hayatını kaybetti. 81 yaşındaki Barlas, Şişli'deki özel bir hastanede bir süredir zatürre tedavisi görüyordu.