Hayatı Haberleri

hayatı haberleri ve güncel hayatı gelişmeleri, hayatı ile ilgili tüm video, hayatı fotoğrafları ve hayatı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Sanat ve mücevherleri tasarımlarına yansıtan Lion Diamond, alışılmışın dışına çıkan yeni koleksiyonu “Monad”ın tanıtımını Dubai’de yaptı.

MÜZİK

Gülben Ergen, Cuma başkenti coşturan Gülben Ergen cumartesi gecesi de Ataköy’deki Nossa Costa’da konuklarına şahane bir gece yaşattı.

CEMİYET

Ace Nayman, İlkbahar - Yaz koleksiyonu keyifli davet ile tanıttı. Davete; moda, iş ve cemiyet dünyasından ünlü simalar katıldı...

MAGAZİN

Ünlü isimler sosyal medyanın eğlenceli yüzü Sercan Yaşar’ın doğum günü partisi için Nite’da bir araya geldi.

MODA

Ünlü Modacı Melahat Şencan’ın Jamila Sarah markası ‘Ölçülü giyim’ defilesi İstanbul’un önde gelen tarihi mekanlarından Olden 1545’de gerçekleşti.

MÜZİK

Başarılı sanatçı Ömür Gedik, geçtiğimiz akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı. Güzel sanatçı sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

CEMİYET

Akmerkez, 30’uncu yılını düzenlediği şık bir davetle kutladı. Davete; iş ve cemiyet dünyasından ünlü simalar katıldı.

MODA

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve eşi Ahu Orakçıoğlu'nun ev sahipliğinde yeni yıl daveti gerçekleşti.

GÜNCEL

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Polonya’da fetüsüne Down sendromu teşhisi konan hamile kadının Polonya'da yasak olması sebebiyle kürtaj olamamasının özel...

MÜZİK

Güzel şarkıcı Ömür Gedik, geçtiğimiz akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı.

MAGAZİN

Lotus İnşaat'ın sahibi Beyza Uyanoğlu, yakın arkadaşları Burcu Ersöz ve İpek Ilıcak Kayaalp ile buluşup hasret giderdi.

MAGAZİN

Develi Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi, eşi Tuba Develi ve çocuklarıyla birlikte yurt dışına tatile gitti.