Hayranlarını Haberleri

hayranlarını haberleri ve güncel hayranlarını gelişmeleri, hayranlarını ile ilgili tüm video, hayranlarını fotoğrafları ve hayranlarını haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Yıldız Tilbe Ramazan öncesi son konserini Ataşehir’deki Jolly Joker Arena’da verdi...

MÜZİK

Simge, Ozan Bayraşa ve alternatif müziğin popüler grubu Mavi Gri ile yaptığı ‘Bir Şehri Sevmek’ şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı.

MÜZİK

Uzun süredir konser vermeyen Aleyna Tilki dün akşam Kıbrıs Elexus Hotel’de sahneye çıktı.

MÜZİK

Yılı aralıksız gerçekleştirdiği sahne çalışmaları ve yayınladığı şarkılarla geçiren İrem Derici 2023’ü muhteşem bir konserle kapattı.

MÜZİK

Ünlü pop yıldızı Hande Yener, sahne performansı ve güzelliğiyle on binlerce kişiyi mest etti...

MÜZİK

İrem Derici önceki akşam Jolly Joker x Vodafone Red Açıkhava Konserleri kapsamında İstanbul, Maslak’taki Maximum Uniq Açıkhava’da sahne aldı.

MÜZİK

Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden Zeynep Bastık enerjisi ve hit şarkıları ile YBY Woods’u dolduran hayranlarını büyüledi...

MÜZİK

Atlantis Yapım organizasyonu ile yaz boyunca Türkiye’nin dört bir yanında sevenleriyle buluşan Kenan Doğulu, 27 Temmuz akşamı Harbiye Cemil Topuzlu...

MÜZİK

Müzik dünyasının yıldızı Kenan Doğulu, yaz konserlerine hız kesmeden devam ediyor.

MÜZİK

Bu yaz vereceği konserlerle Türkiye’yi dolaşacak olan Simge eylül ayına kadar sürecek konser maratonuna dün gece Mersin’de başladı.

MAGAZİN

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç, önceki gün öğle yemeği için geldiği Kanyon'da objektiflerimize takılan tanıdık simalar arasındaydı.

MÜZİK

“Aşkın Olayım” şarkısıyla gündemden düşmeyen Simge, dün gece Gaziantep Açık Hava’da konser verdi.