Haziran Haberleri

haziran haberleri ve güncel haziran gelişmeleri, haziran ile ilgili tüm video, haziran fotoğrafları ve haziran haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2024 dönemine ilişkin yurt dışı üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yıllık cari açığın mayısta 25,2 milyar dolarla 2022 yılı haziran ayından sonraki en düşük...

EKONOMİ

OKX TR'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çamır, yılın ilk yarısına ilişkin değerlendirmelerini paylaştı...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2024 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

EKONOMİ

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, savunma ve havacılık sanayi ihracatının haziran ayında 563 milyon dolar olarak gerçekleştiğini duyurdu.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2024 Haziran ayı dış ticaret verilerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) haziran ayı enflasyon verilerine ilişkin açıklama yaptı.

SonDakika

Ticaret Bakanı Bolat: 2024 yılı Ocak-Mayıs döneminde ihracatımız yüzde 4,5 oranında artarak 107 milyar dolara ulaşmıştır. Haziran ayında takvim etkisi...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) haziran ayı enflasyon verilerine ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2024 dönemine ilişkin tüketici ve yurt içi üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

SonDakika

TÜİK: Enflasyon haziran ayında aylık yüzde 1,64, yıllık yüzde 71,60 oldu...