Health Haberleri

health haberleri ve güncel health gelişmeleri, health ile ilgili tüm video, health fotoğrafları ve health haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SAĞLIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel Ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştay'ına (GETAT) katıldı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 33 bin 37 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 32 bin 226 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, Gazze’nin kuzeyinde bulunan Şifa hastanesine erişimin artık imkansız olduğunu açıkladı.

MAGAZİN

İngiliz yıldız Elizabeth Hurley geçtiğimiz gün Avusturya’nın meşhur sağlıklı yaşam merkezi VIVAMAYR Maria Wörth’e giderek sağlıklı yaş almak için kampa...

GENEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Sekreteri Tedros Ghebreyesus, Şifa hastanesine yapılan baskına ilişkin açıklama yaptı. 

GÜNCEL

Filistin Kızılayı, Gazze’de Şifa hastanesinin ardından Al Quds hastanesinin de hizmet dışı kaldığını duyurdu. 

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırıları sonucu Şifa hastanesinin jeneratörlerinin devre dışı kaldığını, bebek bakım ünitesindeki 2 bebeğin hayatını kayebttiğini duyurdu.

GENEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde konuştu...

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mısır Sağlık Bakanı Khaled Abdel Ghaffar ile dün gece telefonda bir görüşme gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Gazze Şeridi’nde sağlık kuruluşlarına yönelik 102 ayrı saldırının tespit edildiğini belirtti. 

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), İsrail'in yoğun bombardımanı altında olan Gazze’deki sağlık çalışanlarının, hastaların ve sivillerin dün gece iletişim ve elektrik...