Hindistan Haberleri

Hindistan haberleri ve güncel Hindistan gelişmeleri, Hindistan ile ilgili tüm video, Hindistan fotoğrafları ve Hindistan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, mevkidaşlarıyla İsrail'e yapılan saldırıya ilişkin görüşme gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Kanada’daki Hindistan Yüksek Komisyonu, iki ülke arasındaki diplomatik gerginlik sonrasında askıya alınan vize hizmetlerine devam kararı aldı.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de Parlamentolar Arası Birlik Başkanı Duerte Pacheco ile görüştü.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri Federal Ulusal Konseyi Başkanı Saqr Ghobash ile görüşme yaptı.

GENEL

Kanada, Hindistan asıllı Hardeep Singh Nijjar’ın Kanada’da öldürülmesiyle ilgili Hindistan’ı sorumlu tutarak üst düzey bir Hindistanlı diplomatı sınır dışı etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Hindistan Başbakanı Narendra Modi ile görüştü

GÜNCEL

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Oleg Nikolenko, G20 Sonuç Bildirgesi’nde yer alan ‘Ukrayna’ bölümündeki bazı ifadelerin eksik olduğunu ve Rusya’nın adının...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Zirvesi sebebiyle geldiği Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de Almanya Şansölyesi Olaf Scholz ile bir araya geldi. 

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hindistan’daki G20 Liderler Zirvesi temasları kapsamında, İngiltere merkezli Daily Express gazetesinde...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de dün Japonya Başbakanı Fumio Kishida ile görüştü.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Hindistan Uzay Araştırmaları Kurumu (ISRO), Chandrayaan-3 adlı uzay aracının Ay’ın güney kutbuna yakın bir yere iniş yaptığını duyurdu.

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Hindistan’ın Bangalor kentinde düzenlenen G20 Dijital Ekonomi Bakanları Toplantısına katıldı.