Hitap Haberleri

hitap haberleri ve güncel hitap gelişmeleri, hitap ile ilgili tüm video, hitap fotoğrafları ve hitap haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan kalabalığa hitap ederek, Ankara'da kesin olmayan seçim sonuçlarını değerlendirdi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mahalli idareler genel seçimi ile ilgili, saat 00.30'da AK Parti Genel Merkezi'nde vatandaşlara hitap edecek.

SonDakika

İletişim Başkanı Altun: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirilen mahalli idareler seçimi ile ilgili, saat 00.30’da AK Parti Genel...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda 'Devam Eden Uluslararası Gerilimlerde G20'nin Rolü' temalı oturumda mevkidaşlarına hitap etti.

MÜZİK

Tüm yılı konserden konsere koşarak geçiren Simge 2024’ü de sahnede karşıladı. Güzel şarkıcı Simge yeni yılda kendisi için aşk diledi…

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, COP 28 kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi’nde liderlere hitap etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta toplanan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne hitap etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Açık ve net söylemek gerekirse Gazze’de tam 28 gündür insanlığa karşı suç işlenmektedir” dedi.   

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM Güvenlik Konseyi’nde İsrail-Filistin konusunda bir konuşma yaptı.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de 28'inci Dönem 2'nci Yasama Yılı Açılış Toplantısı'nda Genel Kurul'a hitap etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta Birleşmiş Milletler 78’inci Genel Kurulu’nda hitap etti.

MODA

Luna B markasının kurucusu ve kreatif direktörü Bahar Bürker için 2023 yazı çok uğurlu geçti...