Holland Haberleri

Holland haberleri ve güncel Holland gelişmeleri, Holland ile ilgili tüm video, Holland fotoğrafları ve Holland haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi.

SPOR

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 3. durağı olan Hollanda Grand Prix’sinin ikinci yarışını zirvede tamamladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda’nın Lahey şehrinde Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile bir araya geldi.

GENEL

Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot, İsrail’in İran’a yönelik saldırıları ile ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda’nın Lahey şehrinde Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi

GÜNCEL

Hollanda’nın Ede kentinde polis, kafede bulunan 'çok sayıda kişinin' rehin alındığını belirterek çevredeki 150 konutu tahliye ettiğini duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir araya geldi. brussels nuclear energy summit

BİLİM-TEKNOLOJİ

Hollandalı bilim insanları, AIDS’e neden olan HIV virüsünü gen düzenleme teknolojisiyle laboratuvar ortamında DNA’dan makasla kesip atar gibi çıkardılar.

EKONOMİ

Merkez Bankası verilerine göre; 2019-2023 döneminde yurt dışında yerleşik kişilerin Türkiye'deki doğrudan yatırımlarının tutarı, 31 milyar 332 milyon dolara ulaştı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile telefonda görüştü. Minister of Foreign Affairs