Hotelde Haberleri

hotelde haberleri ve güncel hotelde gelişmeleri, hotelde ile ilgili tüm video, hotelde fotoğrafları ve hotelde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Attec International sahibi Aslı Aydın, dün akşam CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen Deha Derneğinin 2.Yılı etkinliğine katıldı.

DİZİ

D Media imzalı dizi Senden Önce yayın hayatına “merhaba” dedi. Dizinin oyuncu kadrosu, set ekibi ve Kanal D yöneticileri ilk...

MODA

İngiliz aktris Mia McKenna-Bruce, dün akşam May Fair Hotel’de düzenlenen 44. Londra Critics' Circle Film Awards'da Messika mücevherleri ile göz...

MÜZİK

Uzun süredir konser vermeyen Aleyna Tilki dün akşam Kıbrıs Elexus Hotel’de sahneye çıktı.

MODA

Türk modasının duayen ismi ünlü modacı Ahmet Erarslan, The Grand Tarabya Hotel'de muhteşem bir defile gerçekleştirdi

MÜZİK

Yılı aralıksız gerçekleştirdiği sahne çalışmaları ve yayınladığı şarkılarla geçiren İrem Derici 2023’ü muhteşem bir konserle kapattı.

MAGAZİN

10. İstanbul Golden Palm Awards 2023, ödül töreninde 2023 yılının en iyi koreograf ödülü Asil Çağıl'ın oldu.

SANAT

Hep farklı projelerle adından söz ettiren Gama Gallery, ‘Zaman ve Mekan’ sergisini 12 Eylül’de Pera Palace Hotel’de açıldı.

SANAT

Hep farklı projelerle adından söz ettiren Gama Gallery, ‘Zaman ve Mekan’ sergisini 13 Eylül’de Pera Palace Hotel’de açıyor.

MÜZİK

Yıldız Tilbe, sevilen şarkıları ile Kıbrıs İskele bölgesindeki The Arkın İskele Hotel'de sahne aldı.

MÜZİK

Türk pop müziğinin güçlü sesi Funda Arar geçtiğimiz akşam Chamada Prestige Hotel'de sahne aldı.

SANAT

MAJİ Art Gallery farkındalığı ile sınırsız çağdaş sanatın özgünlüğü Titanic Luxury Collection Bodrum Hotel'de sanatseverlerle bir araya getirdi.