Hotels Haberleri

Hotels haberleri ve güncel Hotels gelişmeleri, Hotels ile ilgili tüm video, Hotels fotoğrafları ve Hotels haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen WTA (Kadınlar Tenis Birliği) 125 kategorisindeki Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi.

EKONOMİ

Franchise veren otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, EMEA Yönetici Zirveleri serisinin ilkini gerçekleştirdi.

MEKAN

Dedeman Hotels & Resort International, Dedeman ve Park Dedeman’dan sonra geliştirdiği 7 yeni markasından biri olan Suites & Residences Village...

İş Dünyası

NG HOTELS Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür; “Ekonominin Yumuşak Gücü: Hizmet İhracatı” oturumunda da konuşmacı olarak yer aldı. 

İş Dünyası

NG Hotels grubu bünyesinde bulunan NG SAPANCA ve NG ENJOY, enerji ve sürdürülebilirlik yönetimiyle Green Check Altın Sertifikası’nı almaya hak...

MÜZİK

Ünlü şarkıcı Polina Gagarina, 23 Ağustos Çarşamba günü Gloria Hotels& Resorts’da seyirciye unutulmaz bir perfomans yaşatmaya hazırlanıyor. 

MEKAN

Duja Hotels, tutkuları ve özgün tarifleriyle Dünya mutfağına yön veren Michelin yıldızlı şefleri, değerli konuklarıyla buluşturmaya devam ediyor. 

MÜZİK

Balkan müziğin dünyadaki en iyi temsilcileri arasında yer alan Goran Bregoviç 26 Temmuz’da Gloria Hotels & Resorts sahnesinde müzikseverlerle buluştu.

İş Dünyası

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Kurban Bayramı tatiline ilişkin değerlendirmede bulundu.