Hükümeti Haberleri

Hükümeti haberleri ve güncel Hükümeti gelişmeleri, Hükümeti ile ilgili tüm video, Hükümeti fotoğrafları ve Hükümeti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron hükümeti tarafından dün parlamentoya sunulan, göçmenlere yönelik sert yaptırımları içeren yasa tasarısı, yapılan oylama sonucunda reddedildi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, " İsrail hükümeti şimdi de Türkiye hakkında yalanlar yaymakla meşgul" dedi.

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netanyahu hükümeti bir cinayet makinesidir" dedi.

GÜNCEL

Mark Dickey'in nişanlısı Jessica Van Ord, mağarada geçirdikleri sıkıntılı günleri anlattı.

GÜNCEL

İngiltere hükümeti dün ülkede yeni COVID varyantı olan BA 2.86 varyantını tespit ettiklerini duyurdu.

GÜNCEL

İngiltere hükümeti, Türkiye ve İngiltere’nin yasadışı göçle mücadele kapsamında iş birliği yapacağını ve bu kapsamda atılacak adımları açıkladı.

GENEL

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, İtalya hükümetinin 10 yıl önce koyduğu ticari uçuş yasağını kapsayan ambargoyu kaldırdığını duyurdu.

GENEL

İspanya hükümeti, COVID-19 salgınının ‘bittiğini’ ilan ederek, sağlık, bakım merkezlerinin yanı sıra eczanelerde de zorunlu maske kullanımının kaldırıldığını açıkladı.

GENEL

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, hükümetin, ülkenin başkenti Canberra’da Avustralya Parlamentosu binası yakınında inşa edilmesi planlanan Rusya Büyükelçilik binasına güvenlik gerekçesiyle...