Ikinci Haberleri

ikinci haberleri ve güncel ikinci gelişmeleri, ikinci ile ilgili tüm video, ikinci fotoğrafları ve ikinci haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SAĞLIK

‘Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?, her hafta Perşembe günleri Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanmaya devam ediyor.

GÜNCEL

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde Riçhter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık' başlıklı panelde konuştu.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla 'Kadın, Barış ve Güvenlik' temalı panel düzenlendi.

EKONOMİ

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)' nun düzenlediği Türkiye- Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu, İstanbul'da gerçekleştirildi.

GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Brüksel'de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci oturumuna katıldı.

SPOR

Milli Tenisçi Zeynep Sönmez, WTA 500 Brisbane International turnuvasında ana tabloya yükselen ikinci Türk kızı oldu.

MAGAZİN

Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşen Jendue’nun lansmanına dünyaca ünlü model Faretta da katıldı..

DİZİ

Hayranlarını tarihte bir yolculuğa çıkaran ödüllü dizi Outlander’da hasret sona erdi. Yıllara meydan okuyan dizinin 7. sezonu, seyircileri yeni maceralara...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Uyguladığımız programın sonuçları, 2024'ün ikinci yarısından itibaren görülecek" dedi.

DİZİ

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

İş Dünyası

Vakko, ikinci Vakko Hotel & Residence projesini, İstanbul Boğazı’nın kıyısında, eşsiz bir lokasyonda hayata geçiriyor.