Ilişkiler Haberleri

ilişkiler haberleri ve güncel ilişkiler gelişmeleri, ilişkiler ile ilgili tüm video, ilişkiler fotoğrafları ve ilişkiler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier ve beraberindeki heyet resmi temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri, İstanbul'da görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yaptı.

EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Mali Dışişleri ve Bölgesel İşbirliği Bakanı Abdoulaye Dıop ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile dün telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İran’ın İsrail’e düzenlediği saldırı sonrasında İsrail'in talebiyle gerçekleştirilen BMGK toplantısında konuştu.

GENEL

Ekvador polisi, dün gece Meksika Büyükelçiliği’ne baskın yaparak elçilikte kalan Eski Ekvador Devlet Başkanı Yardımcısı Jorge Glas Espinel’i gözaltına aldı.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ikili ilişkileri ele almak için İran'ın başkenti Tahran'da temaslarda bulundu.

EKONOMİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, DEİK tarafından kurulan Kadın Platformu'nun tanıtım toplantısına katıldı.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta düzenlediği basın toplantısı ile MSB'nin bir haftalık faaliyetlerini anlattı.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih’te AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)' nun düzenlediği Türkiye- Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu, İstanbul'da gerçekleştirildi.