Ilişkileri Haberleri

ilişkileri haberleri ve güncel ilişkileri gelişmeleri, ilişkileri ile ilgili tüm video, ilişkileri fotoğrafları ve ilişkileri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45'inci Başkanı ve Başkan Adayı Donald Trump ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İrlanda Meclis Başkanı Sean O Fearghail ile bir araya geldi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İrlanda Meclis Başkanı Sean O Fearghail ile Meclis'teki makamında bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Diplomasi, ekonomi, finans, güvenlik, savunma, eğitim ve sağlık gibi alanlarda Afrika ülkeleriyle ortak çalışmalarımız yoğunlaşarak devam...

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, G7 Ticaret Bakanları Konferansı’na katılmak üzere gittiği İtalya’da Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı Ken Saito...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal Bin Ferhan Al-Suud ile birlikte İstanbul’da ortak basın toplantısı yaptı.

GENEL

Fransa Büyükelçisi Isabelle Dumont, Türkiye ile Fransa arasında ikili iş birliğini derinleştirmek ve ekonomik ilişkileri geliştirmek için çalıştıklarını söyledi

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi için gittiği Washington’da Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.

GENEL

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, 5 yıl sonra ilk kez Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Rusya’da bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grliç Radman ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,  Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Bosna-Hersek Dışişleri Bakanı Elmedin Konakoviç ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile telefonda görüştü.