Imzaladı Haberleri

imzaladı haberleri ve güncel imzaladı gelişmeleri, imzaladı ile ilgili tüm video, imzaladı fotoğrafları ve imzaladı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD’nin Florida Valisi Ron DeSantis, 14 yaşın altındaki çocukların sosyal medya hesabı sahibi olmasını yasaklayan, 14 ve 15 yaşındakilerin ise...

GÜNCEL

Alabama Valisi Kay Ivey, tüp bebek merkezlerini bu mahkeme kararının sonuçlarından koruyan yasayı imzaladı.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Somali Petrol ve Maden Kaynakları Bakanı Abdirizak Omar Mohamed ile görüştü.

GENEL

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, bugün Macaristan’a resmi ziyaret düzenleyerek Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szıjjarto, 'JETCO 1'inci Dönem Toplantısı'nda bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahire'de, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantılarının Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Ortak...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

SPOR

Galatasaray, Erkek Voleybol Takımı forma sponsorluk anlaşması imzaladı.

MEKAN

Marriott International, DYC Turizm İşletmecilik ile Uludağ'da Autograph Collection Hotel açmak üzere anlaşma imzaladı.

MÜZİK

Finlandiyalı 1400’den fazla sanatçı, İsrail’in Eurovision 2024’den men edilmesi gerektiğini ifade ettikleri bir mektup imzaladı.

EKONOMİ

Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON), Vilnius Ticaret, Sanayi ve Zanaat Odası ile iş birliği protokolü imzaladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Maldivler Cumhurbaşkanı Muhammed Muizzu'nun eşi Sajidha Mohamed ile görüştü.