Ingilterede Haberleri

ingilterede haberleri ve güncel ingilterede gelişmeleri, ingilterede ile ilgili tüm video, ingilterede fotoğrafları ve ingilterede haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Rahmi M. Koç Müzesi’nde sergilenen Gonca Buharlı Gemisi, İngiltere’de düzenlenen Classic Boat Awards’da halkın oylarıyla kendi kategorisinde birinci seçildi.

GÜNCEL

İngiltere’de 134 milletvekili ve Lord, İsrail’e silah satışının durdurulmasını talep eden mektubu İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron’a gönderdi.

İş Dünyası

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İngiltere ziyareti kapsamında Türk-Birleşik Krallık iş insanları ile yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirdi. business people

GÜNCEL

İngiltere Ulusal Sağlık Kurumu (NHS İngiltere), dün 18 yaş altı çocuklarda cinsiyet değişimi için kullanılan ve ergenliğin fiziksel değişimini duraklatan...

SAĞLIK

İngiltere’de tüp bebek hizmeti veren bir doğurganlık kliniğinin lisansı, embriyo kaybı ve dondurma işlemlerinde yapılan hatalar sebebiyle askıya alındı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği İngiltere'de, Savunma Bakanı Grant Shapps ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere Başbakan Yardımcısı Oliver Dowden ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere Genelkurmay Başkanı Oramiral David Radakin ile bir araya geldi.

GÜNCEL

İngiltere’nin Soruşturma Yetkileri Mahkemesi'nin, bugün polisin iki gazeteciyi gizli gözetime tabi tutarak dinlediği iddialarını göreceği dava başladı.

GÜNCEL

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, “Anlaşma imzalandı. Birleşik Krallık, tarihteki en gelişmiş savaş uçaklarından birinin geliştirilmesine öncülük edecek" dedi.

GÜNCEL

İngiltere polis teşkilatı Metropolitan Polisi (MET), bugün Londra’daki büyük etkinliklere hazırlanıyor...

BİLİM-TEKNOLOJİ

İngiltere’de düzenlenen ilk küresel Yapay Zeka Güvenliği Zirvesi, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.