Ingilterenin Haberleri

ingilterenin haberleri ve güncel ingilterenin gelişmeleri, ingilterenin ile ilgili tüm video, ingilterenin fotoğrafları ve ingilterenin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Britanya Emekçi Partisi Genel Başkanı George Galloway, Gazze’ye desteğini sürdürmeye devam ediyor...

GÜNCEL

İngiltere’nin Soruşturma Yetkileri Mahkemesi'nin, bugün polisin iki gazeteciyi gizli gözetime tabi tutarak dinlediği iddialarını göreceği dava başladı.

GÜNCEL

İngiltere’nin Antarktika’daki bilimsel araştırma merkezinde görevli mühendis Jose Valverde, yine kendi gibi mühendis olan kız arkadaşı Tania Alvarez’e evlenme teklif...

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, ABD ve İngiltere’nin Yemen’de Husileri hedef alan saldırılarına ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Saree, ABD ve İngiltere’nin düzenlediği saldırıların karşılıksız ve cezasız kalmayacağını söyledi.

GÜNCEL

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasser Kanani, ABD ve İngiltere’nin dün Yemen’de düzenlediği saldırılarla uluslararası hukuku çiğnediğini söyledi.

GÜNCEL

İngiltere’nin tüm polis gücü (Metropolitan Polis), ülke çapında şimdiye kadar yapılan en geniş kapsamlı güvenlik ve sicil taramasından geçirildi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

İngiltere Savunma Bakanlığı, ilk yüksek enerjili lazer silahının yapılan denemelerde hava hedefini vurduğunu duyurdu.

GÜNCEL

Almanya Dışişleri Bakanlığı, ABD ve İngiltere’nin Yemen’de Husi hedeflerini vurmasına yönelik “Amacımız gerilimi azaltmak ve Kızıldeniz'de istikrarı yeniden tesis etmek”...

GENEL

İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman’ın bugün görevden alınmasının ardından İngiltere İçişleri Bakanlığı görevine mevcut Dışişleri Bakanı James Cleverly getirildi.

GÜNCEL

İngiltere’nin başkenti Londra’da bugün Filistin'e destek amaçlı ikinci defa ‘savaşa hayır’ protestosu düzenleniyor.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İngiltere’nin başkenti Londra’da İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir araya geldi.