Irak Haberleri

ırak haberleri ve güncel ırak gelişmeleri, ırak ile ilgili tüm video, ırak fotoğrafları ve ırak haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Kabine Toplantısının ardından açıklamada bulundu.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta haftalık faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’ın başkenti Bağdat’taki temaslarını tamamladıktan sonra Erbil’e gitti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’ın başkenti Bağdat’ta Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'nden çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GÜNCEL

İran'dan gece yarısından itibaren İsrail'e İnsansız Hava Araçları ve füzelerle saldırı gerçekleştirildi.

GÜNCEL

İran'ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından THY bu...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nca, Türkiye Cumhuriyeti ile Irak Cumhuriyeti arasında gerçekleştirilen 'Güvenlik Mekanizması' görüşmesine ilişkin ortak sonuç bildirisi yayınlandı.

SonDakika

Türkiye-Irak ortak bildirisinden: (Taraflar), Türkiye, Irak Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından PKK'nın, Irak'ta yasaklı bir örgüt olduğu yönünde alınan kararı memnuniyetle...

SonDakika

Türkiye-Irak ortak bildirisinden: (Taraflar), Terörle mücadele, ticaret, tarım, enerji, su, sağlık ve ulaştırma alanlarında çalışacak Ortak Daimi Komitelerin ihdası kararlaştırılmıştır.

SonDakika

Türkiye-Irak ortak bildirisinden: (Taraflar), Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın (Irak'a yapacağı) tarihi ziyaretin başarısı için tüm çabaların ortaya konacağını teyit etmiştir.