Işbirliği Haberleri

işbirliği haberleri ve güncel işbirliği gelişmeleri, işbirliği ile ilgili tüm video, işbirliği fotoğrafları ve işbirliği haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Genişletişmiş Oturumu’nda açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana’da temasları kapsamında Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana’da düzenlenecek Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi kapsamında aile fotoğrafı çekimine katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Almanya Federal İçişleri ve Yurt Bakanı Nancy Faeser ile başkent Berlin’de bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Türkiye-Romanya-Polonya Üçlü İşbirliği Süreci Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Polonya'ya gidecek.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve KKTC Başbakanı Ünal Üstel, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törenle 'Türkiye-KKTC 2024 Yılı İktisadi ve Mali İşbirliği...

EKONOMİ

Çin (Sichuan) - Türkiye Ekonomik ve Ticari Değişim Konferansı dün İstanbul'da düzenlendi...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de İspanya Dışişleri Bakanı José Manuel Albares ve Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Âl...

EKONOMİ

Çin (Taiyuan) - Türkiye Uluslararası İşbirliği Tanıtım Konferansı İstanbul’da düzenlendi...

GENEL

Emine Erdoğan, Nijerya'nın başkenti Abuja'da düzenlenen İİT Üyesi Afrika Ülkelerinin Kanserle Mücadele Farkındalığının Artırılması ve Destek Programı'nın bugünkü oturumunda onur...

EKONOMİ

Türkiye-Japonya Denizaşırı İşbirliği Konferansı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun (DEİK) İstanbul'daki merkezinde yapıldı.