Işbirliği Haberleri

işbirliği haberleri ve güncel işbirliği gelişmeleri, işbirliği ile ilgili tüm video, işbirliği fotoğrafları ve işbirliği haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile Cidde'de görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Enformasyon Bakanları Olağanüstü Toplantısı'na video mesaj gönderdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahire'de, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantılarının Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Ortak...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kanada Başbakanı Justin Truedau ve Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ile bir araya geldi. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin başkenti Washington’da Türk basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı’nda konuştu.

GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Beşinci İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Çalışma Merkezi’nin Genel Kurul Açılış Toplantısı’na katıldı

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Körfez İşbirliği Konseyi-Türkiye Ekonomi Forumuna katıldı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Körfez İşbirliği Konseyi-Türkiye Ekonomi Forumuna katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’da yapılan Ekonomik İşbirliği Toplantısı’nda konuşma yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Genel Kurulu aile fotoğrafı çekimine katıldı. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katılmak üzere, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'e geldi.