Işık Haberleri

ışık haberleri ve güncel ışık gelişmeleri, ışık ile ilgili tüm video, ışık fotoğrafları ve ışık haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Türkiye’de lüks moda ve yaşam stilinin öncüsü Beymen, 50’nci yıl kutlamaları kapsamında düzenlediği “Golden Opulence” sergisini Beymen mağazalarına taşımaya başladı.

MODA

Moda Tutkusu x Love my body markasının sezon kutlaması geçtiğimiz akşam Hakkasan İstanbul’da gerçekleştirildi.

SANAT

Türkiye’de lüks moda ve yaşam stilinin öncüsü Beymen’in, 50. yıl kutlamaları kapsamında düzenlediği “Golden Opulence” sergisi gördüğü ilgi üzerine 12...

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, genel başkanlığını yaptığı Fidesz partisinin kongresinde konuştu...

MODA

Beymen, yarım asrı aşan tarihini, lüksün bu topraklardaki 500 yıllık geçmişine ışık tutan ve günümüze taşıyan küresel bir projeyle kutluyor.  

MODA

Beymen, yarım asrı aşan tarihini lüksün bu topraklardaki 500 yıllık yolculuğuna ışık tutan küresel bir projeyle kutluyor.

SANAT

Usta karikatürist ve ressam Haslet Soyöz, yeni sergisi “Karanın Bittiği Mavi” ile denizcilik tarihine bir kez daha ışık tutuyor.

MÜZİK

İrem Derici önceki akşam Jolly Joker x Vodafone Red Açıkhava Konserleri kapsamında İstanbul, Maslak’taki Maximum Uniq Açıkhava’da sahne aldı.

EKONOMİ

DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, “Libya'da doğru adımların atılması halinde ihracat hacmi 10 milyar dolar seviyelerine çıkabilir" dedi.

EKONOMİ

Mobilite platformu Martı, dünyanın en büyük borsası olan New York Borsası'na (NYSE) açılma hakkını elde etti.

MODA

Adil Işık Group çatısı altında yer alan Love my body, Moda Tutkusu ile birlikte hayata geçirdiği yeni koleksiyonu için “23’Yazı” ...