Israel Haberleri

israel haberleri ve güncel israel gelişmeleri, israel ile ilgili tüm video, israel fotoğrafları ve israel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, ABD Temsilciler Meclisi ve Senatosu’nda yapılan oylamalarla kabul edilen, İsrail, Ukrayna ve Tayvan’a 95 milyar dolar...

GENEL

ABD’nin New York Üniversitesi’nde (NYU) Gazze’deki savaşın sona erdirilmesi için başlayan protestoda polisin müdahalesi sonrasında yaklaşık 100 kişi gözaltına alındı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Batı Şeria’daki IDF taburu Netzah Yehuda’ya insan hakları ihlalleri nedeniyle yaptırım uygulanacağı iddialarına tepki gösterdi.

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi, aylar süren bekleyişin ardından İsrail ve Ukrayna’ya askeri, Gazze, Sudan ve Haiti’ye insani yardımları içeren 61 milyar...

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, mecliste yapılan, Ukrayna ve İsrail’e askeri desteği öngören yasanın oylamasının ardından basın mensuplarına konuştu.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sosyal medya paylaşımına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry'i Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri, İstanbul'da görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yaptı.

GÜNCEL

İsrail’in bugün sabaha karşı İran’ın İsfahan kentine yönelik dron saldırısı sonrasında Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu, İran’ın bölgedeki nükleer tesisleriyle ilgili...

GÜNCEL

Rusya’nın Tahran Büyükelçiliği, İsrail’in İran’a yönelik saldırısı sonrasında açıklama yaparak olayda can kaybı veya hasar meydana gelmediğini duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Almanya Şansölyesi Olaf Scholz İsrail’in İran’a yönelik saldırıları ile ilgili olarak bugün açıklama yaptı..