Israilden Haberleri

israilden haberleri ve güncel israilden gelişmeleri, israilden ile ilgili tüm video, israilden fotoğrafları ve israilden haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İran'dan gece yarısından itibaren İsrail'e İnsansız Hava Araçları ve füzelerle saldırı gerçekleştirildi.

GENEL

İslam aleminin bugün Ramazan ayının ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ve uluslararası örgütler tebrik mesajları paylaştı.

GENEL

Kolombiya Devlet Başkanı Petro, dün Gazze’de yardım almaya çalışırken 100 Filistinli sivilin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

ABD Başkanı Biden’ın Batı Şeria’daki Filistinlilere saldıran aşırılık yanlısı yerleşimciler için yaptırım uygulama kararına İsrail Başbakanı Netanyahu’dan cevap geldi.

GÜNCEL

Fransa Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in geçen Çarşamba günü Refah bölgesinde düzenlediği bombardımanda bakanlık çalışanının hayatını kaybettiğini belirtti.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, görevi süresince BM Şartı'nın 99. maddesine bağlı yetkisini ilk kez kullandı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Gazze’nin kuzeyinde kara operasyonlarını sürdürüyor.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Lübnan ve Suriye’den kendilerine saldırı düzenlendiğini ve buna yanıt verdiklerini duyurdu.

SonDakika

Bakan Fidan: İsrail uluslararası hukuku ihlal etmektedir. Bu zulüm karşısında sessiz duramayız. İnsani yardımların Gazze’ye kesintisiz ulaşması için çaba sarf...