Istanbulda Haberleri

istanbulda haberleri ve güncel istanbulda gelişmeleri, istanbulda ile ilgili tüm video, istanbulda fotoğrafları ve istanbulda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile İstanbul'da Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rosatom'un Genel Müdürü Aleksey Likhachev ile...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal Bin Ferhan Al-Suud ile birlikte İstanbul’da ortak basın toplantısı yaptı.

MÜZİK

Türk pop müziğinde son dönemin en güçlü kadın vokallerinden Selin, IF Performance Hall Beşiktaş’ta sürprizlerle dolu bir geceye imza attı.

SPOR

Beşiktaş, teknik direktörlük görevi için anlaşmaya vardığı Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst, İstanbul’a geldi.

SonDakika

Beşiktaş’ın prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı stoper Gabriel Paulista, İstanbul’a geldi.

SonDakika

Fenerbahçe’nin teknik direktörlük görevi için görüşmelere başladığı ve anlaşmaya vardığı Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul’a...

SAP bünyesindeki en büyük çalışan topluluğu konumundaki Business Women’s Network’ün, “Birlikte Başarmak” temalı yıllık zirvesi İstanbul’da gerçekleşti.

EKONOMİ

Çin (Taiyuan) - Türkiye Uluslararası İşbirliği Tanıtım Konferansı İstanbul’da düzenlendi...

EKONOMİ

Türkiye-Japonya Denizaşırı İşbirliği Konferansı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun (DEİK) İstanbul'daki merkezinde yapıldı.

EKONOMİ

Türkiye-Azerbaycan Doğalgaz Alanında İş Birliği Anlaşması imza töreni İstanbul'da gerçekleşti.

EKONOMİ

Trade Winds Europe/Eurasian'ın ikinci günü ABD Büyükelçisi Jeffry Flake ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konuşmaları ile başladı.

EKONOMİ

ABD Ticaret Bakanlığı liderliğindeki ticaret misyonu ve iş geliştirme forumu ‘Trade Winds Europe/Eurasia’ 16 yıl sonra tekrar İstanbul’da düzenlendi.