Istifa Haberleri

istifa haberleri ve güncel istifa gelişmeleri, istifa ile ilgili tüm video, istifa fotoğrafları ve istifa haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avrupa Birliği’nin Dışişleri pozisyonu için seçilen Estonya Başbakanı Kaja Kallas, bugün başbakanlıktan istifa ettiğini duyurdu.

GENEL

Fransa’da düzenlenen genel seçimlerin ikinci turunda sol ve merkez partilerin taktiği işe yaradı...

GENEL

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, genel seçimleri kaybetmesinin ardından Başbakanlık görevinden ve Muhafazakar Parti liderliğinden istifa etme kararı aldığını duyurdu.

GENEL

Avrupa Parlamento seçimleri sonrası istifa kararı alan Belçika Başbakanı Alexander De Croo, “Kral istifamı kabul etti" dedi. resignation

GENEL

Birleşik Krallık'ı oluşturan dört ulustan biri olan İskoçya'nın Birinci Bakanı Hamza Yusuf, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu...

SonDakika

İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale partisinden istifa etti...

EKONOMİ

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

SonDakika

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

GENEL

Japonya Kabine Sözcüsü ve Sekreteri Hirokazu Matsuno, bugün kendisi dahil üç bakanın istifa ettiğini duyurdu.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron hükümeti tarafından dün parlamentoya sunulan, göçmenlere yönelik sert yaptırımları içeren yasa tasarısı, yapılan oylama sonucunda reddedildi.

GENEL

Kripto borsası Binance’nin kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, hakkındaki kara para aklama suçlamalarını kabul ederek istifa etti.