Istihdam Haberleri

istihdam haberleri ve güncel istihdam gelişmeleri, istihdam ile ilgili tüm video, istihdam fotoğrafları ve istihdam haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 3 saat süren Kabine Toplantısının ardından açıklamada bulundu.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun paylaştığı şubat ayı iş gücü istatistiklerine ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Türkiye'de işsizlik oranı, 2023 yılında bir önceki yıla göre 1 puan azalışla yüzde 9,4'e gerileyerek son 10 yılın en düşük...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak 2024 dönemine ilişkin işgücü istatistiklerini açıkladı...

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan işgücü istatistiklerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İş Dünyası

L'Oréal Türkiye, cinsiyet eşitsizliği ile mücadele etmek için 111 yıl önce ilk kadın hakları dergisi Kadınlar Dünyası'nı yayımlamaya başlayan Nuriye...

EKONOMİ

XSIGHTS Araştırma ve Danışmanlık ve TurkishWIN iş birliğiyle gerçekleştirdiği 2024 Kadın ve İstihdam Araştırması’nı yayımladı.

EKONOMİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, DEİK tarafından kurulan Kadın Platformu'nun tanıtım toplantısına katıldı.

EKONOMİ

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Uyguladığımız politikalarla sürdürülebilir büyümeyi tesis ediyoruz" dedi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023'ün 2'nci çeyreğine ilişkin iş gücü girdi endekslerini açıkladı...

GENEL

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantı 3 saat 13 dakika sürdü. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamada bulundu.