Jens Haberleri

jens haberleri ve güncel jens gelişmeleri, jens ile ilgili tüm video, jens fotoğrafları ve jens haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Trump’a yönelik saldırıyı kınadığını belirterek, “Eski Başkan Trump'a yönelik suikast girişimi karşısında şok oldum." dedi.

GENEL

Dünya liderleri, ABD Başkan adayı Donald Trump’ın silahlı saldırıya uğraması sonucu geçmiş olsun dileklerini iletti.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Washington’da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenledi. ,

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Liderler Zirvesi toplantısı öncesi açılış konuşması yaptı...

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Washington’daki Andrew W. Mellon Oditoryumu’nda, NATO’nun 75’inci yılı kapsamında düzenlenen törende konuştu.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Washington’da düzenlenecek olan NATO Liderler Zirvesi öncesinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya...

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, dün Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna’nın başkenti Kiev’e gitti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de iki gün süren NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

GENEL

NATO’nun 75’inci yıldönümü, Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO Karargahı’nda kutlandı.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.