Josep borrell Haberleri

josep borrell haberleri ve güncel josep borrell gelişmeleri, josep borrell ile ilgili tüm video, josep borrell fotoğrafları ve josep borrell haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, mevkidaşlarıyla İsrail'e yapılan saldırıya ilişkin görüşme gerçekleştirdi.

GÜNCEL

OCHA, Gazze’ye Mart’ın ilk iki haftası boyunca 24 insani yardım misyonu planlandığını ancak İsrail’in bu yardımların sadece 11’inin girişine izin...

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, el konulan Rus varlıkları hakkında açıklama yaptı.

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, “AB Dışişleri Bakanı Josep Borrell'in İsrail'e saldırmayı bırakmasının zamanı geldi” dedi.

GENEL

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Filistin Başbakanı olarak atanmasından dolayı Muhammed Mustafa'yı tebrik etti.

GENEL

Avrupa Birliği Dış Politika Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, dün akşam New York’taki Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde konuşma yaptı.

GÜNCEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Konseyi toplantısı öncesi açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih’te AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile bir araya geldi.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, düzenlediği basın toplantısında Refah kentindeki gelişmelere ilişkin konuştu.

GENEL

AB Yüksek Temsilcisi ve Komisyon Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Komisyon Üyesi Lenarcic ile Varhelyi tarafından deprem açıklaması yapıldı.

GENEL

İsveç’in NATO’ya üyeliği TBMM Genel Kurulu’nda dün akşam kabul edildi. İsveç’in üyeliğinin onaylanması sonrasında haber, dünya gündeminde manşetlerden yer aldı.

GENEL

Sırp ordusunun Temmuz 1995'te Srebrenitsa'ya karşı giriştiği saldırıda 8 binden fazla Müslüman’ın katledilmesiyle sonuçlanan Srebrenitsa Soykırımı’nın 28’inci anma yılı sebebiyle...