Kızı Haberleri

kızı haberleri ve güncel kızı gelişmeleri, kızı ile ilgili tüm video, kızı fotoğrafları ve kızı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Mert Özlenir ile Nazlı Selin Şengel geçtiğimiz gün Four Seasons Hotel Beşiktaş’ta düzenlenen nikah töreni ile evlendiler.

CEMİYET

Mert Özlenir ile Nazlı Selin Şengel geçtiğimiz gün Four Seasons Hotel Beşiktaş’ta düzenlenen nikah töreni ile evlendiler.

İş Dünyası

Cemiyet hayatının ünlü simaları Demet Sabancı Çetindoğan, İNTİSAD Başkanı Selahattin Par yeni proje çalışmaları için Gülnur Kamaşak ve kızı Naz...

SPOR

Milli Tenisçi Zeynep Sönmez, WTA 500 Brisbane International turnuvasında ana tabloya yükselen ikinci Türk kızı oldu.

GENEL

Danimarka Kraliçesi 2. Margrethe açıklama yaparak tahttan çekildiğini, tahtı oğlu Veliaht Prens Frederik’e bırakacağını duyurdu.

GÜNCEL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kızı Duygu Soyer’in, Çağan İzgi ile hayatını birleştirdiği düğüne...

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen ismi Burcu Şendir’in kızı Duru Karabacak’ın doğum gününü Bodrum Miam Restaurant'ta kutladı.

İş Dünyası

Tatil için Yunan adalarına tekneyle giden Pegasus’un sahibi Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı kaza geçirdi.

İş Dünyası

Yunanistan'da tatilde olan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza yaptı.

MAGAZİN

Sosyal sorumluluk projelerinin başarılı hanımlarından Zeynep Üstünel, kızı Mina Üstünel ile birlikte Boğaz'da denize girdi.

MAGAZİN

ABD’li ünlü rock ‘n’ roll sanatçısı Elvis Presley’in 12 Ocak’ta yaşamını yitiren kızı Lisa Marie Presley’in ölüm sebebi açıklandı.